Løgstør
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. november 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 26. november 2022

DR1

06:15  

Folk og fæ II (6:7)
Folk og fæ II (6:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) James forbereder sig på at introducere Helen for sine forældre og fortælle dem, at han bliver i Dalloway. Men en drægtig hoppe forpurrer hans nøje planlagte strategi. Tristan er stadig i vildrede om sin fremtid, indtil Mrs. Donovans hund hjælper ham med at træffe en beslutning.

07:00  

Folk og fæ II (7:7)
Folk og fæ II (7:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) Det er blevet jul i Darrowby, og sneen daler blidt. Men det går op for Helen og James, at de ikke har aftalt hvor de skal tilbringe julen. Mrs. Hall regner med, at de kommer til Skeldale, mens Jenny forventer, at de tilbringer julen på Heston Grange. Hvis de ikke engang kan blive enige om juleaften, kan de så blive enige om en fremtid sammen?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:17  

Explainer - Hvad betyder vinteren for krigen i Ukraine?
Explainer - Hvad betyder vinteren for krigen i Ukraine? Vinteren kommer. Og den bliver kold i Ukraine og Rusland. Vintervejret ændrer reglerne og livet på slagmarken. Men hvad betyder vinteren for krigen?

08:25  

Miss Marple: Spil med spejle
Miss Marple: Spil med spejle Engelsk krimi fra 2009. (Agatha Christie's Marple: They Do It with Mirrors) For at berolige sin gamle veninde Ruth tager miss Marple til Stonygates, hvor Ruths søster Carrie-Louise bor sammen med sin tredje mand, Lewis. Huset er omdannet til opdragelsesanstalt for unge kriminelle, og volden synes at lure under overfladen. Skud bliver affyret i et mørkt rum, men ofret bliver fundet et helt andet sted. Miss Marple må igen på arbejde. Miss Marple: Julia McKenzie. Ruth Van Rydock: Joan Collins. Lewis Serrocold: Brian Cox. Instruktion: Andy Wilson.

DR2

07:36  

Deadline
Deadline Dansk fodbold har et motto om at være en del af noget større. Men da danske og demokratiske værdier blev sat på en prøve under verdensmesterskaberne i Qatar, blev det tilsynadende for stor en mundfuld. Hvad betyder dét for det stærke bånd mellem folk og fodboldspillere - der blev skabt ved Europamesterskaberne sidste sommer? Jacob Rosenkrands spørger Weekendavisens Asker Hedegaard Boye. Og så kan du møde Lykke Friis, der ser VM som et symptom på et Europa, der globalt er i defensiven - fordi vi heller ikke på hjemmebanen lever op til egne værdier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Til gudstjeneste: Er de sidste tider kommet? - Kristian Leth
Til gudstjeneste: Er de sidste tider kommet? - Kristian Leth Kristian Leth forsøgte allerede som 12-årig at forstå det nye testamente, så han kunne tage opgøret med kristendommen. Opgøret kom aldrig helt, og i dag kalder han biblen for "verdens vigtigste bog". Sammen med vært Sofie Østergaard tager de til gudstjeneste. For dommedag banker på, og de sidste tider er kommet. Eller er de? Det vil præst Jørgen Demant se nærmere på i dagens gudstjeneste.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (1)
Ramasjang Mysteriet IV (1) I dagens program er der virkelig ballade i Ramasjang. Hr. Skæg har nemlig fået stjålet sin bogstavpasta! Heldigvis får Kristian hjælp af Misja til at opklare tyveriet. Mon de fanger skurken?

05:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:00  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:10  

Sarah og And (37)
Sarah og And (37)

06:20  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee (32)
Hey Duggee (32)

06:55  

Venner eller uvenner (4:6)
Venner eller uvenner (4:6) Oskar har fundet et vandhul til Frølle, men duer det mon? Og hvorfor ender en hyggelig gamingaftale med Minecraft-vennerne i kaos, surhed - og kast med Ipaden?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Yakari på store eventyr
Yakari på store eventyr Den lille Sioux-indianer Yakari drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også, at han har fået evnen til at tale med dyrene.

08:51  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

10:00  

I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5)
I hjernen på stjernen - Mads Langer (1:5) Psykologisk manipulator Jan Hellesøe og Tv-vært Josefine Høgh vil over to dage presse musiker Mads Langer til det yderste, gennem nøje konstruerede og til tider grænseoverskridende eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live.

11:00  

Versus (4)
Versus (4) Hjalte har intet kørekort, men dét forhindrer ham ikke i at udfordre racerkøreren Christian Lundgaard til et ræs. I programmets øvrige dueller skal der blandt andet dystes i fiskeri, kajakroning, matematik og lerdueskydning. Vi undersøger også, om en fodboldmålmand kan holde buret rent, når det ikke er bolde, men frisbee'er, der sendes imod ham. Og så er der kapløb ved Møns Klint mellem en hest og en firhjulstrækker.

DR2

09:30  

Tidens tegn
Tidens tegn Et magasinprogram på tegnsprog. Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:00  

Kvinder bag kameraet (11:14) Spændinger, stilstand og udeladelse
Kvinder bag kameraet (11:14) Spændinger, stilstand og udeladelse Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan opbygges spænding? Dokumentarinstruktøren Joel DeMott viser det under optagelserne til amatørhorrorfilmen The Demon Lover, og Mimi Leder presser spændingen i The Peacemaker med George Clooney. Statiske klip er også effektive til at vise nuet, som i Angela Schanelecs Plätze in Städten og i Fien Trochs Kid. Og hvad sker der, når instruktørerne beslutter sig for at klippe væk, lade handlingen udstille sig uden for billedet?

11:00  

Slaget ved Verdun 1916 - Blodbadet (1:2)
Slaget ved Verdun 1916 - Blodbadet (1:2) Tysk dokumentar fra 2017. (Apocalypse Verdun) I 1916 har 1. Verdenskrig raset i to år og kostet over tre millioner mennesker livet. I slutningen af 1915 håber de britiske og franske stabschefer at kunne bringe blodsudgydelserne til ophør ved en offensiv ved Somme den følgende sommer. Men den 21. februar 1916 indleder tyskerne en offensiv ved Verdun. I 300 dage og nætter regner granaterne ned over Verdun, der er krigens hidtil værste konfrontation mellem Frankrig og Tyskland. Kan den nye øverstkommanderende, general Pétain, afslutte dette blodbad?

11:45  

Slaget ved Verdun 1916 - Blændværket (2:2)
Slaget ved Verdun 1916 - Blændværket (2:2) Tysk dokumentar fra 2017. (Apocalypse Verdun) Muligheden for at afslutte krigen i Verdun viser sig at være et blændværk. General Pétain eller ej, så kæmper tyskerne stadig for at avancere, og franskmændene må koncentrere alle deres kræfter på at undgå en invasion. Ved Somme lancerer de allierede den længe ventede offensiv den 1. juli 1916, men den udvikler sig katastrofalt, og efterlader igen Verdun i centrum for forhåbningerne og bekymringerne. Hvor mange liv skal endnu ofres, før dette store blodbad ender?

TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm for unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

10:30  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11)

10:40  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12)

11:00  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

11:10  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh lærer at gynge. Men hvem er den mystiske mand, som Kragen udspionerer?

11:20  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

11:35  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

11:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (4)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Kettys kamp
Kettys kamp Da Ketty Hjøllund mister sin mand Thorkild til den dødelige nervesygdom ALS finder hun ud af, at hun ikke er alene. Flere mistænkelige sygdomstilfælde dukker op i den midtjyske by, Grindsted, som huser en af Danmarks største forureningsskandaler. Ketty mistænker en sammenhæng mellem Thorkilds død og forureningen og starter sin egen undersøgelse. Alt imens hun finder flere nye tilfælde konkluderer myndighederne fejlagtigt, at man ikke bliver mere syg af at bo i byen, og byens borgere beder Ketty om at tie stille. Men Ketty giver ikke op før hun får vished om forureningen er skyld i hendes mands død.

12:15  

På flugt fra Danmark
På flugt fra Danmark Han flygtede som barn fra krigen i Syrien. Nu flygter han igen - væk fra Danmark, som har de strammeste regler i Europa. Hundredvis risikerer at miste deres ret til ophold i Danmark, men tør ikke vende tilbage til diktaturet i Syrien. De bliver sendt ud på en ny desperat rejse - Abdullah er en af dem. Tilrettelæggelse: Kay Bæckmann

13:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Polen - Saudi-Arabien
FIFA VM 2022: Før kampen Polen - Saudi-Arabien VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

14:00  

FIFA VM 2022: Polen - Saudi-Arabien, direkte
FIFA VM 2022: Polen - Saudi-Arabien, direkte

14:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

14:55  

FIFA VM 2022: Polen - Saudi-Arabien, direkte
FIFA VM 2022: Polen - Saudi-Arabien, direkte

DR2

12:30  

Den umulige fred - 1918-24 (1:2)
Den umulige fred - 1918-24 (1:2) Fransk dokumentar fra 2018. (Apocalypse - An Impossible Peace - 1918-1924) Første Verdenskrig (1914-18), af Storbritannien og Frankrig stadig kaldt, Den store Krig, ophørte med våbenhvilen i november 1918, men den efterfølgende fredsafslutning var en katastrofe, der i rigtig mange lande førte til en stigende tilslutning til totalitære ledere og regimer. Den store krig blev afsluttet efter fire års hårde kampe, og efter denne totale krig, følte mange af de overlevende, at verden var svundet ind til en 'afgrund af lidelse'.

13:15  

Den umulige fred - 1918-24 (2:2)
Den umulige fred - 1918-24 (2:2) Fransk dokumentar fra 2018. (Apocalypse - An Impossible Peace - 1918-1924) Første Verdenskrig (1914-18), af Storbritannien og Frankrig stadig kaldt, Den store Krig, ophørte med våbenhvilen i november 1918, men den efterfølgende fredsafslutning var en katastrofe, der i rigtig mange lande førte til en stigende tilslutning til totalitære ledere og regimer. Den store krig blev afsluttet efter fire års hårde kampe, og efter denne totale krig, følte mange af de overlevende, at verden var svundet ind til en 'afgrund af lidelse'.

14:00  

Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser
Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I 1943 mødes Roosevelt, Churchill og Stalin i Teheran for at drøfte, hvordan man hurtigst muligt kan besejre Nazityskland. Stalin forlanger også, at Finland bliver straffet for at hjælpe nazisterne. Trods øgede allierede angreb og norske sabotageaktioner, er Hitler fast besluttet på at bevare kontrollen over transporterne af jernmalm og over nikkelminen i Petsamo. Samtidigt fortsætter han de store tyske byggeprojekter i Norge.

14:55  

Apokalypse - chokket (3:6)
Apokalypse - chokket (3:6) Fransk dokumentarserie fra 2009. (Apocalypse) Kun seks uger tog det den tyske hær at nedkæmpe den franske hær, der i samtiden blev betragtet som verdens stærkeste. I 1941 er Paris besat ligesom de fleste europæiske storbyer, undtagen London, der modstår både ubåde og tyske bombardementer. Hitler er beruset af sine sejre, og beslutter den 22. juni 1941 at indlede Operation Barbarossa, invasionen af Sovjetunionen, som han er overbevist om kan erobres inden vinteren. I Baltikum og Ukraine modtages tyskerne af mange som befriere, og nogle af dem hjælper villigt med, da tyskerne indleder en grusom tilintetgørelse af jøderne i de besatte områder. Til tyskernes overraskelse forsvarer russerne sig heroisk. Wehrmacht bliver stoppet foran Moskva og må modstå den strenge russiske vinter i sommeruniformer. I Nordafrika er Rommels styrker i vanskeligheder, og da Japan angriber den amerikanske flådebase Pearl Harbor og tvinger USA ind i krigen på de allieredes side, bliver krigen til en veritabel verdenskrig.

TVR

12:00  

Rabalder
Rabalder Kris vil væk fra bygden. Lillebror kender til et badekar, der kan bruges som båd til at padle over fjorden. Turen tager en vild drejning, da hvalerne i fjorden bliver nysgerrige.

12:15  

Flaskepost fra Stillehavet (3)
Flaskepost fra Stillehavet (3)

12:30  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:40  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

12:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

13:10  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:20  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:53  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

14:00  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.

14:45  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

DR1

15:50  

FIFA VM 2022: Efter kampen Polen - Saudi-Arabien
FIFA VM 2022: Efter kampen Polen - Saudi-Arabien VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

16:30  

Carmen Curlers (8:8)
Carmen Curlers (8:8) Axel og Frans har kæmpe succes i Paris og vender hjem med en ordre på 10.000 curlersæt. Ordren skal leveres indenfor 14 dage, hvilket sætter Carmen-damerne under voldsomt pres. Jørgen får gode nyheder hos lægen, så Birthe kan nu endelig vende tilbage til livet på gården. Axel er overbevist om, at de kan nå at levere ordren, hvis alle arbejder over på fabrikken, men kvinderne er ikke enige og varsler strejke. Axel er mere presset end nogensinde, og må søge hjælp hos Birthe. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing, Nicolai Jørgensen, Fanny Bornedal, Lars Ranthe, Christian Tafdrup, Mille Lehfeldt, Petrine Agger, Signe Egholm, Sofie Torp Manuskript: Mette Heeno Idé af: Mette Heeno Instruktør: Lisa Jespersen Producent: Stinna Lassen DR Drama

17:35  

Ren teknologi: Farvel til benzin
Ren teknologi: Farvel til benzin Fremtidens brændstof bliver ikke suget op fra undergrunden. Den bliver suget ud af luften. Med grøn strøm kan vi blande de ressourcer, vi har mange af og skabe CO2-fri brændstof til vores fly og skibe. Men er det realistisk?

17:50  

Min have (6:9)
Min have (6:9) Norsk haveprogram fra 2018. (Hagen min) I det smukke Gildeskål ligger en hel speciel have. Familien Hjertefølger bor nemlig i et drivhus og har forlænget havesøsonen bag glasvæggene.

DR2

15:45  

Apokalypse - verden i brand (4:6)
Apokalypse - verden i brand (4:6) Fransk dokumentarserie fra 2009. (Apocalypse) I de første måneder af 1942 rykker de japanske styrker frem i Stillehavsområdet, og tusinder af civile og allierede soldater ender som krigsfanger. Først ved slaget om Midway i juni 1942 formår USA at stoppe japanernes sejrrige fremgang, og med den amerikanske landgang i Guadalcanal, skimtes et håb i Stillehavskrigen for de allierede. Forude venter de lange og blodige kampe i 'det grønne helvede' i Sydøstasiens jungle. Med beslutningen om 'den endelige løsning' på 'jødeproblemet' ved Wannsee-konferencen i januar 1942 intensiverer Nazityskland forfølgelsen af Europas jøder. I Rusland har den tyske hær iværksat en sommeroffensiv. Målet er olien i Kaukasus, men en del af hæren bliver undervejs opholdt ved byen Stalingrad, der ikke lader sig indtage uden kamp. Hitler deklamerer byens fald i tysk radio, men har gjort regning uden den russiske bjørn.

16:40  

Husker du ...1973
Husker du ...1973 - året er 1973. Jordskredsvalg, Watergate og bilfri søndage er nøgleord i et år hvor de sure miner dominerer. I 1973 tager man tilværelsen alvorligt, og det er der god grund til. Nyhedsværten Paula Larrain fortæller desuden om hvordan hun som lille pige oplevede General Pinochets blodige kup i Chile. I USA bliver Nixon - som den første amerikanske præsident nogensinde - tvunget til at forlade sin post i utide, og herhjemme bliver Mogens Glistrup en af vores mest populære politikere. Men der ER grænser for alvoren. David Bowie spekulerer på om der er liv på Mars, og Danmarks jetset-par nummer et, Margit og Erik Brandt, viser at der - også i 1973 - er andet i livet end bekymringer og politik. Sendt første gang 09.03.05

17:40  

Klostrets mørke hemmeligheder (2:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (2:4) Moder Theresa er umiddelbart en succes på Sostrup, men under overfladen bliver nonnerne, ifølge tidligere søstre, holdt i et psykologisk jerngreb, og i 1993 dør en ældre dement nonne i klostergården.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:58  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder en pluk-o-mat + Vovserne redder en maskot

17:00  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

17:05  

Spookys
Spookys

17:25  

Jagten på regnbuens guld | Fjender eller venner
Jagten på regnbuens guld | Fjender eller venner Hr. Skæg og Motor Mille møder Heino på campingpladsen. Heino vil have Regnbuens guld, men Motor Mille og Hr. Skæg har deres egne planer. Endelig finder de også ud af, hvorfor Heino har hypnotiseret dem og sendt dem til Tunesien for at stjæle Regnbuens guld. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:40  

Vennerne og det grønne lys 3 (7:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (7:20) Clora skal have ringen med tilbage til Thalia, inden hendes forældre opdager, at hun er væk. Vennerne tager hen til Otto B. Hansens laboratorie for at lede.

17:50  

Vennerne og det grønne lys 3 (8:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (8:20) I laboratoriet møder vennerne Ottos søn, Valdemar. Han virker mystisk. Kan han mon hjælpe dem med at finde ringen?

17:58  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FIFA VM 2022: Før kampen Argentina - Mexico
FIFA VM 2022: Før kampen Argentina - Mexico VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

20:00  

FIFA VM 2022: Argentina - Mexico, direkte
FIFA VM 2022: Argentina - Mexico, direkte

20:45  

FIFA VM 2022: VM studiet i pausen
FIFA VM 2022: VM studiet i pausen VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

DR2

18:10  

Comancheros
Comancheros Amerikansk western fra 1961. (The Comancheros) Spillefuglen Paul Regret er på flugt fra lovens lange arm, men bliver fanget af Texas Ranger'en Jake Cutter. Snart må de to dog slå pjalterne sammen for at tage kampen op med en bande, der sælger våben og whisky til en fjendtlig indianerstamme. Medvirkende: John Wayne, Stuart Whitman, Ina Balin m.fl. Instruktion: Michael Curtiz.

19:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Karen Mukupa fat på salmen "Menneske din egen magt".

20:00  

Dansen
Dansen Dansk drama fra 2008. Annika driver en populær danseskole sammen med sin mor. Da hun møder elektrikeren Lasse, forelsker hun sig voldsomt og begærligt. Men der er noget, som Lasse ikke har fortalt. Noget han har gjort. Noget i hans fortid, der ikke er sådan at tilgive. Da Annika konfronteres med ukendte og farlige følelser, både i Lasse og i sig selv, må hun se i øjnene, at kærligheden har sin pris. Medvirkende: Trine Dyrholm, Anders W. Berthelsen, Birthe Neumann m.fl. Instruktion: Pernille Fischer Christensen.

TVR

18:00  

F for Får IV (8)
F for Får IV (8)

18:00  

F for Får IV (6)
F for Får IV (6)

18:05  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

18:30  

Balto
Balto Amerikansk tegnefilm fra 1995 med dansk tale. (Balto) Balto er en blanding af ulv og hund, og indbyggerne i den lille by None i Alaska undgår ham, fordi de tror, at han er farlig. Hans eneste venner er den lille pige Rosy, hendes hund Jenna og den halvskøre snegås Boris. Men da børnene i byen bliver angrebet af en smitsom sygdom, og kun en heroisk tur gennem en snestorm efter medicin kan redde dem, får Balto mulighed for at vise, hvad han er værd. Manuskript: David Cohen, Roger Schulman, Cliff Ruby og Elena Lesser. Instruktion: Simon Wells.

19:44  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:52  

Smølferne
Smølferne

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

FIFA VM 2022: Argentina - Mexico, direkte
FIFA VM 2022: Argentina - Mexico, direkte

21:45  

FIFA VM 2022: Efter kampen Argentina - Mexico
FIFA VM 2022: Efter kampen Argentina - Mexico VM-studiet går tæt på dagens kampe ved VM i Qatar og har sidste nyt fra den danske lejr. Josefine Høgh er vært i godt selskab med eksperter og fans i Folkehuset Absalon.

22:35  

Shetland V (3:6)
Shetland V (3:6) Britisk krimiserie fra 2021. Jagten på Sandys overfaldsmand går ind. Samtidig tager efterforskningen en voldsom drejning efter en chokerende tilståelse.

23:35  

Lewis: De nemeiske løver
Lewis: De nemeiske løver Engelsk krimi fra 2014. (Lewis: The Lions of Nemea) En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Laughland.

DR2

21:35  

Kulturelt: Mike Tyson og de fjerklædte atleter
Kulturelt: Mike Tyson og de fjerklædte atleter Brevduesporten er en stolt gammel tradition, som årligt får hundredtusindvis af kroner fra Kulturministeriet. Alligevel oplever sporten en markant tilbagegang og er i overhængende risiko for at uddø som kulturfænomen. Kulturelt dedikerer derfor et helt program til at støtte den stolte gamle arbejdersport. Vært Jonathan Herrik besøger bl.a. en ung brevdue entusiast, laver en støttesang og taler med en ekspert, der mener, at vi bør overveje at genindføre brevduerne i nødberedskabet. Og Mike Tyson? Hans boksekarriere blev såmænd leveret af en brevdue.

21:40  

Ren teknologi: Forbudt energi og underjordisk affald
Ren teknologi: Forbudt energi og underjordisk affald Fy-fy energikilden atomkraft deler vandene. Men er den virkelig så brugbar, som fortalerne mener? Og bør den i virkeligheden spille en større rolle i den grønne omstilling?

22:30  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Ved VM har FIFA-præsidenten med en mærkværdig tale om at være rødhåret forsøgt at dysse kritikken af værtsnationen ned, mens en usædvanlig retssag om en uheldig pirat får Jonatan til at splitte sine bramsejl. Regeringsforhandlingerne er til gengæld endelig startet efter tre ugers hyggesnak, men hvad er motivet mon for en regering over midten? Og mens krigen i Ukraine stadig raser, bliver Danmark endnu en gang kritiseret af NATO i en censureret rapport, der får Camilla Boraghi til at lege med tanken om at immigrere til Sverige.

23:00  

Se mig som jeg er
Se mig som jeg er Teenagepigen Rima balancerer på kanten mellem barn- og voksenliv og kæmper for at finde sin egen vej i livet med sin autismediagnose. Rima ved, at hun er anderledes, men hun har aldrig opfattet sin autisme som noget begrænsende. 'Bare vær dig selv' har altid været hendes mantra og råd til sine klassekammerater, der ligesom hende har 'særlige behov'. Vi møder Rima i en turbulent tid, der tvinger hende til at finde sin egen vej ind i voksenlivet, og overvinde de begrænsede muligheder, samfundet tilbyder.

23:00  

The Burnt Orange Heresy
The Burnt Orange Heresy Britisk thriller fra 2019. Kunstanmelderen James ender i seng med den forføreriske Berenice. Parret rejser til kunstsamleren Cassidys hus ved Como-søen. Cassidy har en usædvanlig forespørgsel: James og Berenice skal stjæle et maleri fra den legendariske maler Debneys atelier. Men snart begynder parret at indse, at intet ved Debney eller deres mission er, som det ser ud til. Medvirkende: Claes Bang, Elizabeth Debicki, Mick Jagger m.fl. Instruktion: Giuseppe Capotondi.

TVR
DR1

01:05  

Karen Pirie: Det fjerne ekko (3:3)
Karen Pirie: Det fjerne ekko (3:3) Britisk krimiserie fra 2022. (Karen Pirie) Nye beviser får Karen Pirie til at anholde en mistænkt. Men da et vidne melder sig med nye oplysninger, drejer efterforskningen sig i en dybt foruroligende retning.

02:35  

Antikkrejlerne XX (21:25)
Antikkrejlerne XX (21:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

03:20  

Kender Du Typen? - Med UFO og isbjørnekranie
Kender Du Typen? - Med UFO og isbjørnekranie Hvem er det, der elsker levende lys og som vinker og hilser på folk, når han går sin morgentur? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Odense og en hovedperson, der har et isbjørnekranium stående på sit klaver. Vært: Anna Lin

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:30  

Vejen hjem
Vejen hjem Norsk dokumentar fra 2022. (Veien hjem) Hun var blot syv uger, da hun blev adopteret fra Sri Lanka til Norge. Priyangika har altid følt, at adoptionen var forkert. Selv da hun finder sin biologiske mor, får hun ikke de svar, hun ønsker. I stedet har hun åbnet en Pandoras æske med endnu flere spørgsmål. Hvad skete der med hende og hendes familie i Colombo i 1992? Kan hun afdække hemmelighederne om sin adoption, uanset hvor smertefuld sandheden er?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, LOEGSTOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1126130717