Løgstør
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 26. oktober 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 26. oktober 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen VIII (4:10)
Jordemoderen VIII (4:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille er dybt bekymret over en ældre patients levevilkår. Kvinden er en samler, der bor alene omgivet af tårne af affald, bøger og dåsemad - og hun nægter at flytte på plejehjem.

05:35  

Jordemoderen VIII (3:10)
Jordemoderen VIII (3:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er blevet forår 1964, og to nye nonner, søster Frances og søster Hilda, bliver sendt til Nonnatus House for at bo og arbejde.

06:30  

Historiske haver i Norden (5:6)
Historiske haver i Norden (5:6) Drottningholm. Sveriges kongepar bor med udsigt til en af de fineste haver i norden. Men selv kongelige haver oplever forfald, og på det seneste er det gået hårdt ud over træerne i nogle af barok allé'rne, så nu må slotsgartner Staffan Sjölund snart sige farvel til nogle af de træer, som han ellers plejer at kalde sine venner. Sendt første gang 29.04.12

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn: Kamp på flere fronter
Krigens døgn: Kamp på flere fronter Kampene langs fronten bølger frem og tilbage. Nogle steder angriber ukrainerne de russiske stillinger - andre steder er russerne gået i offensiven. Det sker samtidig med, at begge sider angiveligt har taget nye våben i brug. Vil det kunne få en betydning for krigen den kommende tid?

07:45  

Min ødelagte hjerne - Jeg er i live
Min ødelagte hjerne - Jeg er i live 47-årige Yago Bundgaard er rektor på et gymnasium, da en blodprop i hjernen pludselig ændrer hans liv fuldstændigt. Hans datter, Eva, finder ham tids nok til at redde hans liv. Men han har mistet sit vigtigste redskab: sproget. En stor dag venter for Kaspar og Mai-Britts søn, Erik. Han skal konfirmeres, men stemningen er trykket. For på grund af Kaspars hjerneskade, er det ikke sikkert, at han kan komme hjem til konfirmationen.

08:25  

Aftenshowet
Aftenshowet Hvordan vil Troels Lund Poulsen blive en bedre formand end sin forgænger, og hvordan vil han og Stephanie Lose vende Venstres nedtur? Det spørger vi Venstres kommende formand og næstformand om i aften. Journalist Claus Elgaard og cykelrytter Jens Veggerby fortæller om deres livs kollaps og om, hvordan de kom på benene igen, og så skal vi sammen med skuespillerne Jesper Groth og Thue Ersted Rasmussen se på (tvangs)hyggen. Og så skal vi se på, hvordan voksne kan blive bedre til at tale med børn fra udsatte familier. Værter: Nola Grace Gaardmand og Johannes Langkilde DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

06:15  

Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel?
Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel? I kølvandet på konflikten mellem Hamas og Israel stiger spændingerne på Israels nordlige grænse til Libanon. Kampe mellem det israelske militær og den libanesiske militante Hizbollah-bevægelse er på sit højeste siden Libanon-krigen i 2006. Nu frygter FN, at den ulmende konflikt på Israels nordlige grænse kan udvikle sig til en regulær krig mellem de to parter. Hvad er risikoen for at det sker? Og hvad vil det betyde for hele regionen, hvis Hizbollah bliver draget ind i konflikten? Astrid Berg interviewer seniorforsker ved DIIS, Helle Malmvig.

06:40  

Deadline: Exit Ellemann
Deadline: Exit Ellemann Jakob Ellemann-Jensen har forladt formandsposten i Venstre og dansk politik. Hvor efterlader det partiet, som han løsrev fra blå blok, og hvilken betydning får hans exit for det omdiskuterede regeringssamarbejde, Ellemann investerede al sin politiske kapital i?

07:05  

Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent?
Deadline: Nødhjælp til Gaza - for lidt og for sent? Det ser ud til, at vand, mad og medicin efter amerikansk pres er på vej ind i Gaza. Spørgsmålet er, om nødhjælpen er for lidt og for sent og om den snart to uger lange belejring af Gaza-striben, der huser over to millioner palæstinensere, er en krigsforbrydelse.

07:30  

Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier?
Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier? Med krig i Ukraine, flygtninge- og migrationsstrømme og ambitioner om en ny østudvidelse er der mere end nogensinde behov for europæiske værdier og sammenhold. Sådan lyder analysen fra EU-tilhængere forud for sommerens valg til Europa-Parlamentet. Men den politiske elites hovmod har gjort, at troen på de europæiske værdier vakler. Det er konklusionen i en ny bog skrevet af en af hvor tids mest anerkendte europæiske tænkere. Issa Mahmoud Jeppesen taler med professor og forfatter Timothy Garton Ash om, hvordan Europas liberale ledere de sidste 20 år har gødet jorden for deres egne modstandere.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

06:00  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:15  

Sarah og And (8)
Sarah og And (8)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:13  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:25  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (32)
Hey Duggee (32)

07:55  

Paddington II
Paddington II

07:55  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (40)
Vidundervovsen Vaffel (40)

08:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (9)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (9) I fængslet er Kristian ved at slippe ud, men Hanne Riffel opdager ham. Heldigvis har Jose en plan for, hvordan Kristian kan slippe fri! Bjørn prøver at stå imod Reichardt Thomsens dårlige ånde på glas - men kommer han til at afsløre, hvor grundloven er gemt?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det
Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det Terapiforløbet er snart slut og Anna har sat sig for at konfrontere sine veninder og for første gang fortælle dem, hvordan hun egentlig har det. Men lykkes det hende at vise ægte sårbarhed? Og vil hendes veninder forstå, at det ikke er en kritik, men en måde at række ud efter dem på?

09:15  

Anna Lin har det fint: Der er ingen der kender mig
Anna Lin har det fint: Der er ingen der kender mig Angsten for at blive misforstået har gjort, at Anna er superkontrolleret i forhold til at vise sine følelser og være sårbar overfor sine venner. Men den strategi gør hende ensom. Så hvordan viser man sin sårbarhed, når man aldrig har gjort det før? Anna laver lejrbål med tre andre unge, som hver især har erfaring med at vise sårbarhed overfor deres venner.

09:45  

Bryllupsfotograferne (3:6)
Bryllupsfotograferne (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Bröllopsfotograferna) Maria Broström møder bruden, som planlægger sit bryllup i smug og vil fri på bryllupsdagen. Og bryllupsfotografen Linda Eliasson får en drømmebooking i Bohuslän.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (160)
Antikkrejlerne med kendisser (160) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Arving ukendt II (6:6)
Arving ukendt II (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Rischard Lewkowiez har Downs syndrom og bliver efterladt på et børnehjem i Malmø i 1953. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at forstå, hvorfor han aldrig genså sine forældre. De kommer på sporet af en grum historie, som begynder i ghettoen i det nazibesatte Lodz og slutter med, at en slægt får svar, som de har søgt efter i generationer.

10:15  

Arving ukendt II (5:6)
Arving ukendt II (5:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Hvem var Eliphas Matsweru? Er der ikke en eneste slægtning, der savner ham? Det diskrete avisbud dør uden at have afsløret noget som helst om sit gamle liv i Zimbabwe. Kattis Ahlström og Niklas Källner går på jagt efter eventuelle arvinger og finder stor dramatik i Eliphas tidligere liv.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (18:25)
Antikkrejlerne XXV (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (17:25)
Antikkrejlerne XXV (17:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:30  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Spinosaurus havde et stort ryg sejl til at imponere eller skræmme. Spinosaurus er den eneste dinosaur, der menes at have levet både på land og i vand.

09:42  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Med hjælp fra koprolites (lort), kan vi lære en masse. Koprolites er nemlig fossiler. For eksempel fandt man nogle Koprolites knoglefragmenter, hvilket tyder på, at en dinosaur var kødædende.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:02  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (2) - Leoparden Dagens dyr er en af nattens dræbere på den afrikanske savanne. Derfor er det svært at finde dyret om dagen. Så Sebastian skal lede godt efter, hvis det skal lykkes ham at finde en leopard.

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skader holder skadebryllup? Ta' med Lille Nørd på skadejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at indsamle glimmer og glitter nok til et rigtigt skadediskotek.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (12)
Onkel Rejes Sørøvershow (12) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sukey, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sørøverhat, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og se om Sukey og Onkel Reje kan fortælle Sokkerne en sjov vittighed. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:30  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:55  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Familieforøgelse og fortandet bjælke
Frank & Kastaniegaarden - Familieforøgelse og fortandet bjælke Familien på Kastaniegaarden har fået et nyt medlem - Tyrekalven Mars er ankommet og håbet er, at han kan forøge kvægbesætningen med endnu flere køer. Sidetilbygningen på møllehuset skal forstærkes med en fortandet bjælke for at kunne holde til vægten af spåntaget, og Frank klatrer til tops i kirsebærtræet for at smage de første modne bær.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Bindingsværk og forbudt kærlighed
Frank & Kastaniegaarden - Bindingsværk og forbudt kærlighed Frank går i gang med at lave en tilbygning af bindingsværk, som skal rumme savværket, og den skal selvfølgelig laves af træspærrene fra den gamle stald. Jordbærrene og de mange rækker af kål skal dækkes af for at beskytte mod solsorte og larver. Kastaniegaardens enlige andrik får endelig selskab af en moskusand, og med hjælp fra Theresa kan Frank endelig gøre den sidste cypreslåge færdig og lukke fårene ud på engen.

12:45  

Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10)
Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10) Sæson 6 (2015). Det er sensommer, og Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Rumænien. Men de har ikke gjort det nemt for sig selv, for målet er denne gang at skyde vagtler. De er nemlig små og hurtige og derfor svære at ramme. Men Nikolaj ønsker sig den store menu. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen at gøre kokken tilfreds. Eller om Nikolaj skal kaste sine kulinariske evner over en guldsjakal. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 17.04.2016

12:45  

Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10)
Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10) Sæson 6 (2015). Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i det kolde nord, hvor Svalbard har taget de to venners hjerter med storm. Denne gang er det en fed sæl, som de vil have ram på. Men sæljagt foregår bl.a. fra en vippende båd. Så endnu engang gælder det for Jørgen og Nikolaj om at sidde helt stille. Lykkes dette ikke, skal der krabbe i gryden. Sendt første gang 10.04.2016

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (13:15)
Rick Steins elskede Cornwall (13:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall fusionerer historie og legende. Rick besøger landsbyen Tintagel, der er uløseligt forbundet med Storbritanniens største legende kong Arthur. Derefter går turen til Camborne, der tidligere var et af de rigeste tinminedriftsområder i verden. Og på Roseland-halvøen møder Rick en familie, der dyrker det eksotiske krydderi safran.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (12:15)
Rick Steins elskede Cornwall (12:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick på den smukke Roseland-halvø. Han begynder sin rejse på et sted, der menes at være besøgt af Jesus. I den maleriske by St. Mawes oplever han et af Cornwalls mest luksuriøse hoteller - og viser, hvordan man tilbereder en bøf ordentligt og laver en perfekt bearnaisesauce.

14:00  

Hammerslag 2015 (18)
Hammerslag 2015 (18) Det er efterårets sidste udsendelse af Hammerslag. Vi er taget til den smukke solskinsø, Bornholm, hvor mæglerne først skal gætte prisen på en landejendom fra 1909 tæt ved Almindingen. Næste stop er Snogebæk syd for Nexø. Hvad mon prisen er på et sommerhus, som ligger på en naturgrund og kun 100 meter fra en lækker sandstrand? Aftenen slutter ved Sandvig på det nordlige Bornholm. Mæglerne skal her gætte prisen på et sommerhus med udsigt over Østersøen til Christiansø. Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag, eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

14:45  

Kender Du Typen? 2018
Kender Du Typen? 2018 "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke går på kompromis med æstetikken - hverken når han vælger kunst til væggene eller supermarked til dagligvareindkøb. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvem der altid går efter "det bedste", og som ivrigt tygger sig igennem Kierkegaards samlede værker i bogreolen. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:15  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:35  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:58  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:30  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

13:40  

Monster Buster
Monster Buster William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

14:05  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

14:45  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:30  

Fader Brown III (14:15)
Fader Brown III (14:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown bliver informeret om, at den koleriske biskop Talbot vil blive myrdet. Fader Brown er sammen med Talbot, da et skud rammer et andet offer, Albert Davies. Men hvad ligger bag informationen om attentatet på biskoppen, og hvad er sammenhængen mellem ham og en række forbudte teaterstykker?

15:30  

Fader Brown III (12:15)
Fader Brown III (12:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Barpigen Sylvia Swann bliver stukket ihjel nær en stencirkel i en landsby, hvor flere indbyggere er ramt af polio. Sylvias veninde, Ginnie Godden, der sidst så hende i live, bliver arresteret for mordet. Men Fader Brown tror, at morderen er en anden med mørke hensigter, og at endnu en ofring er nært forestående. Kan han finde morderen inden næste solhverv?

16:15  

Fader Brown III (15:15)
Fader Brown III (15:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) En flygtning søger tilflugt i St Mary's og beder om hjælp. Fader Brown er forbløffet over at indse, at manden i skriftestolen er vicepolitikommissær Sullivan - og at han er eftersøgt for mord.

16:20  

Fader Brown III (13:15)
Fader Brown III (13:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown og Mrs. McCarthy er i banken, da den bliver udsat for et røveri. Da bankboksen bliver åbnet, finder de liget af Billy Flanders, som er bankdirektøren Samuel Harrogates svigersøn. En note på liget peger mod Harrogate, som bliver arresteret. Men Fader Brown mener, at der ligger andet bag både bankrøveriet og mordet.

17:05  

Jordemoderen VIII (6:10)
Jordemoderen VIII (6:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Julienne drages ind i en konflikt mellem en mor og datter, som begge er gravide. Samtidig går det op for Phyllis Crane, at hun har en beundrer.

17:05  

Jordemoderen VIII (5:10)
Jordemoderen VIII (5:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) En mæslingeepidemi spreder sig i Østlondon, og dr. Turner beslutter at gøre bydelens mødre klogere på sygdommen. Samtidig forsøger han at hjælpe en mor, der har mistet et barn og nu er stærkt bekymret for sit andet barns helbred.

17:55  

Antikduellen (11:12)
Antikduellen (11:12) Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Frederikssund. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Frederikssund og omegn.

17:55  

Antikduellen (10:12)
Antikduellen (10:12) Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Nakskov. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Nakskov og omegn.

DR2

17:28  

Alt forladt - Taarbæk fort
Alt forladt - Taarbæk fort Dansk dokumentar fra 2013 Et sted i Dyrehaven ligger et glemt og forladt militært fort, som ingen har været inde i over 40 år. Myterne fortæller, at fortet er fyldt med gamle militære køretøjer. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff udforsker forladte steder og fotograferer dem, men her er de nødt til at få hjælp af en rendegraver, fordi der skal graves otte meter ned for at finde indgangen. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 08.01.13

17:50  

Det fantastiske byliv III (5:6) Hamilton
Det fantastiske byliv III (5:6) Hamilton Canadisk dokumentarserie fra 2020. (The Life-Sized City) Hamilton i Ontario, Canada, har altid stået i skyggen af Toronto - en stolt arbejder-by med kælenavnet Steeltown. Men økonomisk nedtur og afviklingen af industrien tvinger byens indbyggere til at tilpasse sig en ny virkelighed. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker den mellemstore by, der byder på betalige boliger og muligheder for unge mennesker. Han kender Steeltowns historie. Men hvad er dens fremtid?

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:35  

Gurli Gris: Græskargildet
Gurli Gris: Græskargildet Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal - Glædelig Gulloween
Peter Pedal - Glædelig Gulloween

16:05  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Karlas Fantalastiske Klasse - Rollespil
Karlas Fantalastiske Klasse - Rollespil Karla og Ib kæmper mod Gorm og 16bit om en guldskat. Karla er sikker på at vinde, men i rollespil er det terningerne, der bestemmer, hvem der vinder.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en hopper + Vovserne redder en laks.

17:00  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

17:10  

Luk op Luk i - LØGN
Luk op Luk i - LØGN Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.

17:30  

Stop!
Stop! Det er tid til den årlige høst i nabolagets fælles nyttehaver. Men grøntsagerne forsvinder på mystisk vis, og Abbe bliver uretfærdigt beskyldt for at være tyven. Abbe må rense sit navn. Hvem er egentlig den virkelige tyv?

17:40  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

17:57  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John er begyndt til ridning, men de andre ryttere er meget bedre end ham. Dilleren forsøger at hjælpe, men det går helt galt, og John ryger af, og alle hestene slipper løs.

17:57  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro eller Michael Christiansen fra Habengood på Frederiksberg, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Hvide Sande, Nakskov og Frederikssund. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Kun 1.100 skiller de to duellanter. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Slædepatruljen (2:6)
Slædepatruljen (2:6) Der er 12 kvinder tilbage, og konkurrencen spidser til. Kvinderne bliver udfordret, og flere bukker under for presset, der bliver ved med at stige. Kvinderne udfordres under vand, og panikken breder sig og ender med at koste flere af kvindernes grønlandseventyr.

DR2

18:45  

Jorden rundt på skinner (4:6) - Australien
Jorden rundt på skinner (4:6) - Australien Britisk dokumentarserie fra 2019. (Around the World by Train) Fra Sydney til Cairns. Denne gang rejser Tony Robinson tværs gennem Australien. Han lægger ud med en flyvetur hen over Sydney, før han begiver sig med tog ud i ødemarken for at vogte kameler med helikopter. I den nordlige del af Queensland besøger han et skildpaddereservat og hører om Great Barrier Reefs usikre fremtid.

19:30  

Ditte Hansen har en plan: Det delte Danmark
Ditte Hansen har en plan: Det delte Danmark Hvorfor skal Ditte Hansen i terapi med Inger Støjberg, og hvorfor vil forfatteren Glenn Bech have hende til at tage til Ranum? Alt dette samt Dittes tale fra Christiansborg til nationen, får du svar på i denne episode...

TVR

18:00  

F for Får IV (18)
F for Får IV (18)

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Takket være hr. Pine har Prinsesse Ranedyr fået et nyt stykke legetøj, og inspireret af Jias pianofon kan det fuldstændigt efterligne alle dyrs lyde, ja selv menneskelige stemmer! Prinsessen bruger det til at lokke vores helte til og adskille dem fra deres kæledyr, så hun kan fange Paul-E! Prinsessen glæder sig til at sætte ham i bur og lære ham adskillige komplimenter og hyldester, som Paul-E skal gentage for hende igen og igen og igen...

18:35  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24) Den superonde dybhavsskurkeduo + Snask-frikasse

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:15  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:40  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Bo kidnappes af en troldefamilie og elsker det. Arthur overreagerer som altid. Et opgør i skovene omkring Grummebæk er uundgåelig.

19:50  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: De usynlige ar fra Hr. Doktor
Kriminelt: De usynlige ar fra Hr. Doktor Mathilde lå på hospitalet med et ødelagt knæ og kunne ikke slippe væk, da lægen forgreb sig på hende. Lægen blev dømt for adskillige overgreb, men for Mathilde er der slet ikke sat punktum. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Chelsea Detective (2:4)
Chelsea Detective (2:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Den berømte kok og forfatter Robyn Romano, gift med restauratøren Julia Romano, forsvinder midt om natten. Naboen fortæller, at hun hørte tumult inden, og kriminalkommissær Max og kollegaen Priya sætter alt ind på at finde Robyn i live. Sagen fører dem dybt ind i Romano-klanens turbulente liv, hvor uenigheder har ulmet i årevis. Hvad var årsagen til Robyns forsvinden?

23:25  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (1:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (1:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Det er det hårdeste og farligste overlevelseseksperiment, der nogensinde er forsøgt. Seks tidligere deltagere i 'Alene i vildmarken' får hårdt brug for deres færdigheder og erfaring for at overleve 50 dage i den barske canadiske vildmark. Hvem er de hårdføre veteraner?

DR2

21:00  

Grønlands Stemme
Grønlands Stemme Grønlands stemme er en dansk dokumentarfilm om Rasmus Lyberths liv og karriere, produceret i 2022 i anledning af Rasmus Lyberths 70-års fødselsdag. Filmen er et retrospektivt portræt af Rasmus Lyberth som sanger, sangskriver, performer og repræsentant for den grønlandske kultur og identitet. Filmens omdrejningspunkt er et interview med Rasmus Lyberth, hvor han fortæller om sin barndom, sin tidlige debut som sanger og sit liv i Grønland. Filmen viser klip fra 1970erne, hvor bl.a. DR bliver opmærksom på den grønlandske folkemusiks særlige betydning og Rasmus Lyberths unikke og originale udtryk. Filmen tager afsæt i den grønlandske natur og i Rasmus Lyberths tidlige beslutning om at blive sanger, da han som sømand besøger Nordfinland. I filmen medvirker bl.a. Julie Berthelsen, Lars Lilholt, Teitur, Niels Hausgaard, Jørgen de Mylius og Frederik Elsner. Grønlands Stemme er instrueret af Warny Mandrup.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Music for Black Pigeons
Music for Black Pigeons Dansk dokumentar fra 2023 af Jørgen Leth og Andreas Koefoed Jørgen Leth og Andreas Koefoeds film søger ind til musikkens væsen og de kreative processer med den danske jazzmusiker og komponist Jakob Bro som omdrejningspunkt - sekunderet af nogle af vor tids mest indflydelsesrige jazzmusikere, heriblandt Bill Frisell, Lee Konitz, Palle Mikkelborg og Midori Takada. Men er det overhovedet muligt at sætte ord på musikkens væsen? Filmen handler om at være til stede i nuet, om at spille og improvisere, om at videreføre arven fra generationer af jazzpionerer. Filmholdet har fulgt Jakob Bro gennem 14 år og overværet hans musikalske møder med musikere på tværs af generationer og landegrænser. Gennem Bros kompositioner udforsker filmens karakterer musikkens rum og giver poetiske, livsbekræftende og humoristiske svar på i hvert fald nogle af de spørgsmål, der stilles. Filmen havde verdenspremiere i Venedig-festivalens officielle program i september 2022.

TVR
DR1

00:05  

A Very British Scandal (2:3)
A Very British Scandal (2:3) Autentisk BBC-dramaserie fra 2021. (A Very British Scandal) Da Ian og Margaret blev gift, var hans slot, Inveraray Castle, faldefærdigt. Hun overtaler sin far til at bidrage økonomisk til istandsættelsen. Men Margaret er plaget af tvivl om sit ægteskab. Alligevel ignorerer hun sine følelser, og fortsætter med at gøre krav på sin andel af Inveraray. Da et nøgenfoto dukker op, risikerer hun at miste alt det, hun har arbejdet så hårdt for at opnå.

01:05  

Fader Brown III (7:15)
Fader Brown III (7:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Faderen til en lovende ung forfatter findes død. Mordet på Jeremiah Moxley ligner et, som Hannah Moxley har beskrevet i manuskriptet til sin seneste bog. Jeremiah havde anklaget den Alfons for at have stjålet fra den lokale kirke, og Alfons bliver mistænkt for mordet. Men Fader Brown er overbevist om, at han er uskyldig. Hvorfor skulle Jeremiah dø?

01:10  

Fader Brown III (6:15)
Fader Brown III (6:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown er på besøg på Upcott seminarie. Her fortæller den unge Thomas Potts ham, at Douglas Hitchens' drukneulykke faktisk ikke var en ulykke. Straks efter springer Thomas Potts selv i døden. Men Fader Brown tror ikke på, at han begik selvmord. Sid Carter går undercover på seminariet, og Fader Brown opdager, at der findes et hemmeligt broderskab, der tydeligvis dækker over noget. Men hvem af dem er morderen?

01:50  

Fader Brown III (8:15)
Fader Brown III (8:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown, Lady Felicia og Mrs. McCarthy tjekker ind på Hotel Cuba, hvor den eksotiske Madame Chania er ved at arrangere en weekend for tre playboys. Men da en prostitueret findes død og gæsterne bliver myrdet én efter én, må Fader Brown finde frem til morderen.

02:35  

Antikkrejlerne XXV (15:25)
Antikkrejlerne XXV (15:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:40  

Rick Steins elskede Cornwall (10:15)
Rick Steins elskede Cornwall (10:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er fyldt med historiske perler. Rick besøger områdets lergrave for at lærer om 'det hvide guld' - en at landets vigtigste industrier. Han bestiger Cornwalls hvide alper, som er skabt af ler-udgravningsrester - og tilbereder en skøn havaborre, mens han fortæller, hvordan man laver en perfekt hjemmelavet mayonnaise.

03:10  

Antikkrejlerne XXV (16:25)
Antikkrejlerne XXV (16:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:10  

Antikkrejlerne med kendisser (158)
Antikkrejlerne med kendisser (158) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:20  

Arving ukendt II (3:6)
Arving ukendt II (3:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Josef Nový dør og efterlader sig mere end 600.000 svenske kroner. Men hans lillebror Miroslav er forsvundet. Kattis Ahlström og Niklas Källner optrevler en historie om to umage brødre, hvis liv er præget af ishockey og af deres opvækst i det tidligere Tjekkoslovakiet under den mest dramatiske tid i landets historie.

DR2

00:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:15  

Kærlighed i terapi II (2:9)
Kærlighed i terapi II (2:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Christine har PTSD, der stammer fra hendes barndom, og det kommer op til overfladen. Josh er seksuelt frustreret, hvilket han giver udtryk for. Erica afslører sine vrede og bitre følelser overfor Sean. Og Brock kæmper for at afsløre Kristis svig og svigt.

01:45  

Historier fra dødsgangen - Mordbranden
Historier fra dødsgangen - Mordbranden Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Death Row Stories) Et hus brænder, og to små drenge omkommer. Fjorten år senere bliver deres far Daniel Dougherty tiltalt for brandstiftelse og overlagt drab - og han dømmes til døden. Men efterforskningen bliver draget i tvivl, og sagen er fuld af huller. Her følger vi et hold advokater, mens de fører Doughertys appelsag og graver ny viden frem.

02:30  

Top Gear - F1 stock car racing
Top Gear - F1 stock car racing Britisk underholdningsprogram fra 2022. Freddie Flintoff deltager i "F1 stock car racing", et noget brutalt racerløb, mens Chris afprøver Mercedes' frygtindgydende komplicerede AMG One. Og så sætter Paddy sig ind den nye, meget luksuriøse Range Rover.

03:25  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

03:30  

Troldspejlet special - Troldspejlet elsker troldmænd og orker
Troldspejlet special - Troldspejlet elsker troldmænd og orker Fantasybøger er tykke, fordi de rummer hele verdener af arter, lande og natur. Jakob Stegelmann undersøger hvilken fantasiverden, der ville være mest underholdende at bo i. Og ligger Tolkiens Midgård virkelig i Jylland?!

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LOEGSTOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1026044050