Løgstør
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 27. oktober 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 27. oktober 2023

DR1

05:35  

Jordemoderen VIII (5:10)
Jordemoderen VIII (5:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) En mæslingeepidemi spreder sig i Østlondon, og dr. Turner beslutter at gøre bydelens mødre klogere på sygdommen. Samtidig forsøger han at hjælpe en mor, der har mistet et barn og nu er stærkt bekymret for sit andet barns helbred.

05:35  

Jordemoderen VIII (4:10)
Jordemoderen VIII (4:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille er dybt bekymret over en ældre patients levevilkår. Kvinden er en samler, der bor alene omgivet af tårne af affald, bøger og dåsemad - og hun nægter at flytte på plejehjem.

06:30  

Historiske haver i Norden (6:6)
Historiske haver i Norden (6:6) Herregården Mustio Gennem generationer har den finske herregård Mustio tilhørt familien Linder. Men da den nuværende ejer Magnus Linder IV for mere end tyve år siden besluttede sig for at sætte skik på både hus og have, var der brug for mere end bare nænsom vedligeholdelse, før man igen kunne få øje på en unik historisk have. Sendt første gang 06.05.12

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:17  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:20  

Kriminelt: De usynlige ar fra Hr. Doktor
Kriminelt: De usynlige ar fra Hr. Doktor Mathilde lå på hospitalet med et ødelagt knæ og kunne ikke slippe væk, da lægen forgreb sig på hende. Lægen blev dømt for adskillige overgreb, men for Mathilde er der slet ikke sat punktum. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:40  

Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det
Anna Lin har det fint: Jeg håber de fatter det Terapiforløbet er snart slut og Anna har sat sig for at konfrontere sine veninder og for første gang fortælle dem, hvordan hun egentlig har det. Men lykkes det hende at vise ægte sårbarhed? Og vil hendes veninder forstå, at det ikke er en kritik, men en måde at række ud efter dem på?

08:45  

Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko
Anna Lin har det fint: Jeg er så bange for, at det bliver en fiasko Anna skal på Roskilde Festival. Samtidig har programserien premiere, og angsten for at blive misforstået trænger sig på. Men hvorfor føles det egentligt så farligt at fejle i andres øjne? Anna mødes med tre Roskildegæster, der alle kender følelser af at være så bange for at fucke up, at det holder en tilbage fra at leve livet, som man har lyst til.

DR2

06:10  

Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier?
Deadline: Tror vi stadig på europæiske værdier? Med krig i Ukraine, flygtninge- og migrationsstrømme og ambitioner om en ny østudvidelse er der mere end nogensinde behov for europæiske værdier og sammenhold. Sådan lyder analysen fra EU-tilhængere forud for sommerens valg til Europa-Parlamentet. Men den politiske elites hovmod har gjort, at troen på de europæiske værdier vakler. Det er konklusionen i en ny bog skrevet af en af hvor tids mest anerkendte europæiske tænkere. Issa Mahmoud Jeppesen taler med professor og forfatter Timothy Garton Ash om, hvordan Europas liberale ledere de sidste 20 år har gødet jorden for deres egne modstandere.

06:35  

Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel?
Deadline: Kommer der krig mellem Hizbollah og Israel? I kølvandet på konflikten mellem Hamas og Israel stiger spændingerne på Israels nordlige grænse til Libanon. Kampe mellem det israelske militær og den libanesiske militante Hizbollah-bevægelse er på sit højeste siden Libanon-krigen i 2006. Nu frygter FN, at den ulmende konflikt på Israels nordlige grænse kan udvikle sig til en regulær krig mellem de to parter. Hvad er risikoen for at det sker? Og hvad vil det betyde for hele regionen, hvis Hizbollah bliver draget ind i konflikten? Astrid Berg interviewer seniorforsker ved DIIS, Helle Malmvig.

07:00  

Deadline: Exit Ellemann
Deadline: Exit Ellemann Jakob Ellemann-Jensen har forladt formandsposten i Venstre og dansk politik. Hvor efterlader det partiet, som han løsrev fra blå blok, og hvilken betydning får hans exit for det omdiskuterede regeringssamarbejde, Ellemann investerede al sin politiske kapital i?

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

05:55  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Sarah og And (9)
Sarah og And (9)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt, at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikek måtte. Hvad mon der er galt?

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (33)
Hey Duggee (33)

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (41)
Vidundervovsen Vaffel (41)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (10)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (10) Ude i skoven kæmper Nikoline for at komme ud af Staffans fælde. Tilbage i fængslet slår Joses overilede plan fejl, så hun fanges i cellen sammen med Kristian. Hvordan skal det nu lykkes dem at redde Grundloven?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Passion for millioner (1:6)
Passion for millioner (1:6) Brian Lykke er selv passioneret samler, men betragter også sin samling som et investeringsobjekt. Nu dykker han ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes. En af dem er Rebecca, som dyrker sin kostbare samling af sneakers, og som nu jagter det par, der kan fuldende hendes samling. Martin fra Viborg elsker Porsche, og vi er med ham en dag, hvor han bruger mere end syv millioner kr. Og så forelsker Brian sig i en sofa af Rud Thygesen på det helt rigtige tidspunkt i markedet.

09:40  

Bryllupsfotograferne (4:6)
Bryllupsfotograferne (4:6) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Bröllopsfotograferna) Olivia og Anton fra Bohuslän har planlagt deres bryllup i detaljer, men intet bliver, som de havde tænkt sig. Sofie fra Sjöbo har fortalt sin sambo, sin familie og sine venner, at hun vil holde 30-års fødselsdag, men hun har planer om at fri samme morgen.

10:10  

Arving ukendt II (6:6)
Arving ukendt II (6:6) Svensk dokumentarserie fra 2017. (Arvinge okänd) Rischard Lewkowiez har Downs syndrom og bliver efterladt på et børnehjem i Malmø i 1953. Kattis Ahlström og Niklas Källner forsøger at forstå, hvorfor han aldrig genså sine forældre. De kommer på sporet af en grum historie, som begynder i ghettoen i det nazibesatte Lodz og slutter med, at en slægt får svar, som de har søgt efter i generationer.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (161)
Antikkrejlerne med kendisser (161) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (157)
Antikkrejlerne med kendisser (157) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (19:25)
Antikkrejlerne XXV (19:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (18:25)
Antikkrejlerne XXV (18:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:02  

Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde
Vilde vidunderlige dyr: Myreløvelarvens myrefælde En myreløvelarve har gravet en fælde i strandsandet, så den kan få noget at spise. En myre falder i fælden og prøver at slippe væk. Men så begynder myreløvelarven at skyde med sand efter myren.

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp
Vilde vidunderlige dyr: Kronhjortens kamp En stor kronhjort brøler alt hvad han kan. Det gør han for at kalde på hunnerne. Men en anden kronhjort udfordrer ham, og de to kronhjorte går i kamp med deres store gevirer.

09:10  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

09:25  

MikroMakkerne - Skolopender
MikroMakkerne - Skolopender MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag tager Amina og Abdallah ud i den mørke skov og ser nærmere på skolopenderen, der er lynhurtig og krigerisk. Og så opfinder de deres helt egen leg - skolopender-fodbold!

09:37  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er mange forskellige former for fossiler. Det kan være af planter, dyr og endda af fodspor. For at noget kan blive fossilt, skal forholdene være de rigtige, og der skal gå mange millioner år.

09:37  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Forskellige dinosaurer havde forskellige slags tænder. Nogle var stumpe andre skarpe. Den mest skræmmende mund af dem alle tilhørte ikke en dinosaur. Men til et havkrybdyr. Som? Ja, for at finde ud af det og meget mere fakta, bliver du nødt til at se Dinolaboratoriet!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:56  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:15  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn I dag er Sebastian på en nærmest umulig mission! Han har én dag til at finde et af de største, og mest sjældne dyr i Afrika - det sorte næsehorn.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at kamelen har to øjenlåg på hvert øje? Ta´ med Lille Nørd ud at ride på kameler, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvad kamelen gemmer i sine pukler.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes cykler, og han klipper egerne af hjulene og bruger dem som fonduepinde. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få cyklerne tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være brandmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres dejlig æggekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:50  

Vilde venner (4)
Vilde venner (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i egernburet, laves hus til et par hjemløse kaniner og så skal de ud og redde en ræveunge.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Morbær og Mørtel
Frank & Kastaniegaarden - Morbær og Mørtel Det er sommer på Kastaniegaarden, og Frank forsøger sig med en ny måde til at høste morbærtræerne. Den bedste metode til at pudse vægge på er at kaste mørtelen på, men det sviner og efterlader hunden Kaysa med et dalmatinerlook. Og så kan Frank gøre status over møllehuset: To paller med mursten står tilbage - ellers er alt fra den gamle bygning genbrugt.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Familieforøgelse og fortandet bjælke
Frank & Kastaniegaarden - Familieforøgelse og fortandet bjælke Familien på Kastaniegaarden har fået et nyt medlem - Tyrekalven Mars er ankommet og håbet er, at han kan forøge kvægbesætningen med endnu flere køer. Sidetilbygningen på møllehuset skal forstærkes med en fortandet bjælke for at kunne holde til vægten af spåntaget, og Frank klatrer til tops i kirsebærtræet for at smage de første modne bær.

12:45  

Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10)
Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10) Sæson 6 (2015). Det er oktober. Jørgen og Nikolaj har slået teltet op ved en skovsø i Rold Skov. På de nordjyske enge vil de jage bekkasiner. Jørgen ved, at jagten kræver det ypperste af hans skydefærdigheder fordi bekkasinen flyver i zig-zag. Nikolaj giver ham dog sin fulde kammeratlige støtte - i særdeleshed fordi alternativet denne gang er en mårhund. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 24.04.2016

12:45  

Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10)
Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10) Sæson 6 (2015). Det er sensommer, og Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Rumænien. Men de har ikke gjort det nemt for sig selv, for målet er denne gang at skyde vagtler. De er nemlig små og hurtige og derfor svære at ramme. Men Nikolaj ønsker sig den store menu. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen at gøre kokken tilfreds. Eller om Nikolaj skal kaste sine kulinariske evner over en guldsjakal. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 17.04.2016

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (14:15)
Rick Steins elskede Cornwall (14:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På Penwith-halvøen udforsker Rick områdets rige historie - fra Lamorna Coves kunstsamfund til minedriften i Botallack. Han følger et gammelt spor på jagt efter Cornwalls ældste bygning og fortæller, hvordan han som ung på Lizard-halvøen blev forelsket for første gang og smagte sin første bouillabaisse.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall (13:15)
Rick Steins elskede Cornwall (13:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) I Cornwall fusionerer historie og legende. Rick besøger landsbyen Tintagel, der er uløseligt forbundet med Storbritanniens største legende kong Arthur. Derefter går turen til Camborne, der tidligere var et af de rigeste tinminedriftsområder i verden. Og på Roseland-halvøen møder Rick en familie, der dyrker det eksotiske krydderi safran.

14:00  

Hammerslag 2016 (1)
Hammerslag 2016 (1) Årets første udgave af Hammerslag foregår i Nordjylland i byen Ballerum ved Thisted. Her skal prisen på et stråtækt hus fra 1923 gættes. Derefter tager vi turen lidt sydpå til Bedsted. Vi skal se på en liebhaverejendom midt i Nationalpark Thy. Hvad mon placeringen betyder for mæglernes gæt? Aftenen slutter af i Hurup, hvor mæglerne skal gætte prisen på et arkitekttegnet hus med runde former fra 2000. Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med flygel og bjælkehytte
Kender Du Typen? 2018 - Med flygel og bjælkehytte Kender Du Typen? besøger i dag en kendt dansker, der fik at vide af sin tømrer, at han skulle lade være med at købe det hus, han havde kig på. Men han gjorde det alligevel. Den egensindige hovedperson udfordrer Mads Steffensen, Anne Glad og Flemming Møldrup til en dans, men tør de springe ud i det? Vært: Mads Steffensen

14:50  

Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? 2018 - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:30  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:50  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I dagens løb skal de fredselskende blomsterbørn fra Team Hippie slås med de stjerneseje Rumtosserne, der har fået wildcardet for den fedeste bil. Der bliver fuld fart frem, når holdene ræser ned ad striben, zig-zagger sig igennem Specialbanen mellem varehylderne i et supermarked, og drøner rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:25  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

13:35  

Monster Buster
Monster Buster Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13) Da Leo virkelig skal på toilettet, kommer hun til at bruge ordet bummelum, hvilket får Bakkeby på den anden ende. For Bum er jo en superskurk! Og er Leo i ledtog med ham? Den store forvikling kulminerer, da Bum selv for nys om det hele, og ikke vil have, at hans navn har noget med noget ulækkert at gøre!

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14) Sprinter har bygget en masse simple robotter, der skal danne ring som et værn om Bakkeby. Robotterne ligner alle Sprinter, og da DiktaThor ankommer, ser han de mange Sprintere men opdager hurtigt, at de ikke er den ægte vare. Han nedkæmper den ene robot efter den anden, og snart må den rigtige Sprinter træde i karakter.

14:00  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

14:40  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:30  

Fader Brown IV (1:10)
Fader Brown IV (1:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En B-filminstruktør kommer til Kembleford og bliver myrdet. Fader Brown efterforsker mordet.

15:35  

Fader Brown III (14:15)
Fader Brown III (14:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown bliver informeret om, at den koleriske biskop Talbot vil blive myrdet. Fader Brown er sammen med Talbot, da et skud rammer et andet offer, Albert Davies. Men hvad ligger bag informationen om attentatet på biskoppen, og hvad er sammenhængen mellem ham og en række forbudte teaterstykker?

16:20  

Fader Brown IV (2:10)
Fader Brown IV (2:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Sid falder for arvingen til et lokalt bryghus, men så bliver hun arresteret for mordet på sin far. Fader Brown må finde ud af sandheden.

16:20  

Fader Brown III (15:15)
Fader Brown III (15:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) En flygtning søger tilflugt i St Mary's og beder om hjælp. Fader Brown er forbløffet over at indse, at manden i skriftestolen er vicepolitikommissær Sullivan - og at han er eftersøgt for mord.

17:05  

Jordemoderen VIII (7:10)
Jordemoderen VIII (7:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lucille har udsigt til en ny romance, og det løfter humøret i Nonnatus House. Samtidig rammes en gravid kvindes mand af nogle uforklarlige smerter, der minder om hans kones symptomer.

17:05  

Jordemoderen VIII (6:10)
Jordemoderen VIII (6:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Julienne drages ind i en konflikt mellem en mor og datter, som begge er gravide. Samtidig går det op for Phyllis Crane, at hun har en beundrer.

17:55  

Antikduellen (12:12)
Antikduellen (12:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro eller Michael Christiansen fra Habengood på Frederiksberg, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Hvide Sande, Nakskov og Frederikssund. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Kun 1.100 skiller de to duellanter. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

17:55  

Antikduellen (11:12)
Antikduellen (11:12) Antikduellanterne Helga Thodsen og Michael Christiansen i Frederikssund. De to antikhandlere får hver 10.000 kroner at handle antikviteter og retroting for. Efter fem timer bliver deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler, som får den højeste vurdering. I denne uge dyster Helga Thodsen fra Maude - Vintage og Retro, som fra sine lille butik i Ribe sælger interiør og vintagekjoler og Michael Christiansen, der sælger retro og franske loppefund fra sine to butikker; Habengood på Frederiksberg og Strandloppen på Bornholm. Og i dag jagter de skatte i Frederikssund og omegn.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Sct. Hans Hospital
Historiequizzen: Sct. Hans Hospital Historiequizzen med Adrian Hughes besøger Sct. Hans Hospital i Roskilde for at blive klogere på de skæve skæbner, der gennem årene har været indlagt på det psykiatriske hospital. Hvem fik opført en villa med 15 værelser og boede der med sine tjenestefolk? Tvang man patienterne til fire timers daglige salmestudier og hvad betød diagnosen reflexhysteri? Få svarene, når Hanne Fabricius og Kåre Johannessen dyster mod Cecilie Nielsen og Christian Donatzk.

17:29  

Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden
Explainer - Sådan kan naturbrande hjælpe jorden Naturbrandene i år har slået rekorder. Hawaii har oplevet den dødeligste naturbrand i statens historie, og i Canada og Grækenland hærger naturbrande stadig, og bliver kaldt de værste nogensinde. Men hvad er det, som puster til ilden?

17:37  

Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier?
Explainer - Er vi ved at løbe tør for batterier? Den grønne omstilling kalder på batterier - især de batterier, som ligger i elbiler. Om ca. ti år vil det kun være muligt at købe en elbil, hvis man skal have ny bil i EU. Det kommer til at betyde mange flere elbiler og mange flere batterier. Men der er bare ét problem. Batterier er lavet af sjældne råstoffer, og vi kan risikere at løbe tør. I en grafik i videoen ser man et lihium-ion bevæge sig mellem polerne uden på et batteri. Det burde rettelig bevæge sig mellem polerne inde i batteriet.

17:40  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

17:45  

Monarkiets myter (2:6)
Monarkiets myter (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Dronning Elizabeth I's sejr over Den Spanske Armada er blevet fortalt og genfortalt i generationer for at fremstille Storbritannien som en storslået nation. Men hvad nu, hvis billedet af Elizabeth 1. som en krigerisk og sejrende dronning er skabt af en række myter og hemmeligheder? Historiker Lucy Worsley går på jagt efter sandheden.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ibzilla
Karlas Fantalastiske Klasse - Ibzilla Ib bliver kæmpestor og får en masse opmærksomhed, men så bliver han pludselig sulten.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne mod Nullernas + Vovserne redder lyser-i-mørket-festen.

16:55  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

17:10  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

17:25  

Hugo og Drømmemasken | Stjæler masken tilbage
Hugo og Drømmemasken | Stjæler masken tilbage Storm bruger masken, men Hugo, Vix og Freja stjæler masken tilbage og forsøger at lægge den tilbage på plads i Antikland. Lykkes det vennerne at få masken tilbage på plads, uden Merete opdager noget? Og hvad med Storm?

17:35  

Hugo og Drømmemasken | Basketball-mester!
Hugo og Drømmemasken | Basketball-mester! Inde i drømmen er Storm verdens bedste basketballspiller. Han nægter at komme ud, og Hugo og Freja kan ikke tvinge ham. De søger hjælp hos Merete og Vix i Antikland, men da de kommer retur, er Storm forsvundet.

17:45  

Hugo og Drømmemasken | Storm fanget i en drøm
Hugo og Drømmemasken | Storm fanget i en drøm Vennerne står foran en kæmpe udfordring, da Storm pludselig er fanget i drømmeverden. De forsøger at få Storm ud, men det er sværere end forventet at få ham tilbage.

17:55  

F for Får IV (19)
F for Får IV (19)

DR1

18:00  

Antikduellen (1:12) - Løgstør
Antikduellen (1:12) - Løgstør Antikduellen er rykket til Løgstør, og her har de to Antikduellanter, Simon Krogsgaard og Helga Thodsen, 10.000 kr. og fem timer til at købe ind for i området. Der er fokus på trends og tendenser i den ene lejr, hvor Helga har brugt de sociale medier til at finde sine forhandlere. Den anden bil bliver fyldt op med klassisk design, når Simon besøger et par gode kollegaer. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Versus (1:8)
Versus (1:8) Hent appen og tag del i løjerne, når Versus vender tilbage med blandt andet pistolduel, laserdyst og cykelræs ned ad bakke. 15 fjernstyrede biler skal i overlevelseskamp mod to maskin-monstre, Hjalte udfordrer en basketballspiller, og så kommer Danmarks bedste badmintondouble på en kæmpe koordinationsopgave, når vi syer deres trøjer sammen.

DR2

18:45  

Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962
Et sted, to verdener (6:6) Fortet, 1962 Vi befinder os på et af de mest spektakulære steder i Danmark. Stevns Klint på Sydsjælland. En del af verdensarven. Her ligger nemlig Stevnsfort, i dag koldkrigsmuseum, men i årtier et centralt militært sted; en vigtig brik i Danmarks og Natos forsvar. 18 meter under jorden arbejder menige soldater og deres overordnede. Nogle af dem overnatter her også i flere uger. Her hersker et ældgammelt hierarki, hvor det er forbudt at sætte spørgsmålstegn ved ordrerne eller de ekstreme forhold. Man spiser og opholder sig i hver sine rum alt efter rang. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

19:15  

Husker du... - Highlights fra 70'erne
Husker du... - Highlights fra 70'erne 1970'erne var et turbulent politisk årti. Jordskredsvalg, mindretalsregeringer, statsministre som går i utide og umage regeringssammensætninger er dagligdagskost for danskerne. Vi er dog forskånet for et fænomen som præger andre europæiske lande - den politiske terror. De røde brigader, Rote Armé Fraktion og sorte september kommer på alles læber i de år for deres brutale gidseltagninger og henrettelser af prominente politikere. Det politiske årti forplanter sig også i Danmarks Radios udsendelser, og diskussioner er en fast bestanddel i og om udsendelserne. Sendt første gang 25.05.05

20:15  

Nations League: Island - Danmark (k), direkte
Nations League: Island - Danmark (k), direkte Kvindelandsholdet i fodbold fortsætter jagten på en plads ved OL, når det i aften gælder den tredje kamp i efterårets Nations League-turnering. Danmark kom forrygende i gang i september med sejre i de to første kampe. Nu venter endnu en vanskelig opgave på udebane mod Island. En sejr i Reykjavik vil gøre, at danskerne fastholder førstepladsen i puljen og dermed muligheden for at komme til OL i Paris. Ud over de olympiske drømme vil en sejr også gavne Danmarks muligheder for at komme med til EM-slutrunden i 2025. Kommentatorer: Henrik Liniger og Arnela Muminovic

20:15  

Nations League: Island - Danmark (k), direkte
Nations League: Island - Danmark (k), direkte

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix McFælde fanger en ørkenræv ved at slette dens hukommelse. Tim stoler på sin vigtige viden, når han skal hjælpe med at redde det lille dyr. Men da Tims hukommelse også bliver slettet, kan han ikke engang huske, hvem hans venner er, eller hvad hans opgave er...

18:25  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25) Det gode Krabbe-navn + Flyt den eller mist den

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Forsvundet til Halloween
Forsvundet til Halloween Søskendeparret Asger og Petra skal traditionen tro skal holde halloween sammen med deres nabo Esther. Men dette år er alting anderledes, end det plejer. Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Darkest Hour
Darkest Hour Britisk Oscarbelønnet drama fra 2017. Winston Churchill står over for et umuligt valg. Året er 1940, og den britiske statsmand er lige blevet udnævnt til premierminister. Situationen i Europa er desperat, og Hitlers tropper truer med at invadere Storbritannien. Skal Churchill forsøge at forhandle en fredsaftale på plads med Nazityskland? Eller skal briterne kæmpe videre i krigen mod forfærdelige odds? Gary Oldman modtog en Oscar for sin præstation som Churchill. Medvirkende: Gary Oldman, Lily James, Kristin Scott Thomas m.fl. Instruktion: Joe Wright.

23:30  

Luftkastellet der blev sprængt
Luftkastellet der blev sprængt Svensk thriller fra 2009. (Luftslottet som sprängdes) Hårdt såret bringes hackeren Lisbeth Salander til hospitalet efter et voldsomt møde med sin biologiske far og halvbror. Imens kæmper Mikael Blomkvist for at overbevise politiet om, at hun er uskyldig i tredobbelt mord. Tilsyneladende en umulig kamp. For med sandheden om Salanders dunkle fortid åbenbarer der sig en historie om en sammensværgelse på allerhøjeste plan. Medvirkende: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Annika Hallin m.fl. Instruktion: Daniel Alfredson.

DR2

21:15  

Nations League: Island - Danmark (k), direkte
Nations League: Island - Danmark (k), direkte

22:35  

Das Boot (7:8)
Das Boot (7:8) Tysk krigsdramaserie fra 2018. Forster afslører over for Simone, at U-612 savnes. Samtidig bringer modstandsbevægelsen uskyldige liv i fare for at fremme sin sag.

23:30  

Das Boot (8:8)
Das Boot (8:8) Tysk krigsdramaserie fra 2018. Ubådsmandskabet kæmper med de nylige begivenheder og med, hvad fremtiden bringer. En afsløring i La Rochelle gør Forster rasende og betyder dårlige nyheder for Simone.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:50  

Beck: Undercover
Beck: Undercover Svensk krimi fra 2020. En ung dreng findes myrdet. Efterforskningen peger i retning af et narkonetværk, som Klas Fredén længe har forsøgt at infiltrere. Sagen skaber gnidninger mellem Fredén og Beck-gruppen, så Martin Beck beslutter sig for selv at gå ind i opklaringsarbejdet. Egentlig er Beck blevet forfremmet til chef, men det liver ham op at blive involveret i sin gamle gruppes arbejde.

03:20  

Fader Brown III (9:15)
Fader Brown III (9:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Fader Brown deltager i åbent hus på vingården, men vinen er forgiftet. Mistanken falder på handy-manden Henry Gibbs, som afpresser oberst Forbes-Leith, der driver vingården med den franske vinbonde Gregoire Bisset. Da Gibbs bliver skudt, bliver obersten arresteret. Men er det ham, der har slået Gibbs ihjel?

03:25  

Fader Brown III (7:15)
Fader Brown III (7:15) Engelsk krimiserie fra 2015. (Father Brown) Faderen til en lovende ung forfatter findes død. Mordet på Jeremiah Moxley ligner et, som Hannah Moxley har beskrevet i manuskriptet til sin seneste bog. Jeremiah havde anklaget den Alfons for at have stjålet fra den lokale kirke, og Alfons bliver mistænkt for mordet. Men Fader Brown er overbevist om, at han er uskyldig. Hvorfor skulle Jeremiah dø?

DR2

00:30  

Unsane
Unsane Amerikansk psykologisk thriller fra 2018. Den unge Sawyer flytter til en ny by for at undslippe sin stalker. Hun søger hjælp på et psykiatrisk behandlingssted, men uden at vide det underskriver hun en 24-timers frivillig tvangsindlæggelse. Politiet kan og vil ikke hjælpe. Pludseligt opdager hun, at stalkeren er ansat på stedet under et andet navn. Steven Soderbergh optog hele filmen på en iPhone 7 Plus. Medvirkende: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, m. fl. Instruktion: Steven Soderbergh.

02:05  

Carol
Carol Amerikansk romantisk drama fra 2015. Den elegante overklassefrue Carol er fanget i et kærlighedsløst ægteskab i 1950'ernes New York. I et stormagasin møder hun den unge ekspedient Therese, der drømmer om et mere meningsfuldt liv. En forsigtig gnist tændes mellem dem. Men jo tættere deres forhold bliver, des tydeligere bliver det, at prisen for at følge deres hjerter er frygtelig høj. Medvirkende: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler m.fl. Instruktion: Todd Haynes.

03:55  

I seriemorderens samling (3:3) Politiet og liget
I seriemorderens samling (3:3) Politiet og liget Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Box) I 1979 lokker Bruce Lindahl en ung kvinde med sig hjem. Han truer hende med en pistol og voldtager hende. For at slippe fri giver hun ham sit navn og telefonnummer - og tager direkte på politistationen og anmelder det. Men politiet tror ikke på hende og lader Bruce gå. Det viser sig, at politibetjenten Dave Torres er gode venner med ham. Chris Loudon dykker længere ned i sagen, men er stadig fokuseret på at bevise, at Bruce myrdede Pam Maurer.

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, LOEGSTOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1026043954